Mitä olen oppinut kolmen ensimmäisen viikon aikana?

Olen oppinut huomattavasti enemmän kuin itse luulin alussa. Merkonomiopiskelijana opiskelen asiakaspalvelua ja myyntiä. Tässä visuaalisessa markkinoinnin työssäoppimisjaksossa on paljon erilaisia tehtäviä (esim askartelua ja myyntihyllyjen järjestelyä että hyllyt näyttää myyvemmältä). Uusi asia, minkä olen oppinut, on tuoteinfotekstien koostaminen. Olen oppinut myös tekemään ne graafisen ilmeen mukaisesti.

Tulevia suunnitelmia

Tuleviin suunnitelmiin tulee kuulumaan messuilla käynti. Huomenna 15.9. menen Habitare-messuille kuuntelemaan luentoa ja perehtymään eettisiin asioihin.

Olemme myös valmistelleet tulevalle viikolle asiakasiltaa. Valmisteluihin on liittynyt tarjoilu- ja arvontapöydän suunnitelua ja arvonnan järjestelyä. Olen tehnyt myös postauksia someen.

 

Ensimmäinen top-viikko

Työssäoppimisjakson aihe on visuaalinen työssäoppiminen eli visuaalista markkinointia ja työssöoppimiseen kuuluu kanssa asiakaspalvelua asiakkaiden tervehtimistä ja ohjaamista, mutta työssäoppimisen isoin osa liittyy silti visuaaliseen myyntiin.

Mitä olen tehnyt?

Olen tehnyt visuaalisia asioita, esimerkiksi järjestellyt myyntihyllyn kiinnostavamman  näköiseksi, ja olen kanssa tehnyt tuotepakkauksia jonkin verran vaikka se ei ole minun suurin vahvuus.

Mitä olen oppinut?

Olen oppinut täällä OmniaShopissa että miten myyntihyllyn saa kiinnostavamman näköiseksi, ja olen oppinut tekemään tuotepakkauksia jonkun verran koska olen tehnyt täällä myös sellaista työtä.