Vaihtojakson jälkeen

SOVI AIKA PALUUPALAVERIA VARTEN KV-KOORDINAATTORIN KANSSA HETI PALATTUASI

Toimita kv-toimistoon:

  • Allekirjoitettu ja TOP-jaksosi arvioinnin sisältävä Training Agreement.

Raportit ja vastattavat kyselyt

  • Palauta kv-toimistolle vaihdon aikana laatimasi vapaamuotoinen matkaraportti (blogi, vlogi, PowerPoint-esitys tai Word-tiedosto). Lähetä se sähköisesti kv-koordinaattorillesi. Kirjoita raporttiisi erityisesti työssäoppimiskokemuksistasi (yritys, työtehtävät, työkulttuurien erot, mitä opit, uudet työtavat/-menetelmät) ja lisäksi ongelmatilanteiden ratkaisut, miksi kannattaa lähteä työssäoppimaan ulkomaille ja miten olisi kannattanut valmistautua yms. Lisävinkkejä vapaamuotoisen raportin tekemiseen saat myös tämän sivuston alasivulta ”Matkaraportin tekeminen”.

Raportit julkaistaan tällä blogisivustolla ja Omnialaiset maailmalle -Facebook-ryhmässä. Muista julkisen raportin tyyliin soveltuva kielenkäyttö.

  • Mobility Tool+ -palauteraportti Erasmus+ -apurahansaajille.

Lue ohjeet palauteraportin täyttämiseen!

Palauta projektikohtaiset raportit ja muut vaaditut asiakirjat allekirjoitettuna kv-koordinaattorille viimeistään 14 päivän kuluttua paluustasi.

Muuta

  • Toimita terveydenhoitajalle mahdollisesti vaadittavat näytteet.
  • Varaudu siihen, että sinua pyydetään kertomaan vaihtokokemuksistasi eri tilaisuuksissa (esim. omassa ryhmässä, toimipisteen kv-päivässä).
  • Olet tervetullut mukaan myös Omniaan tulevien ulkomaalaisten opiskelijoiden tutor-toimintaan! Lisätietoja saat Olga Pugachevalta kv-toimistosta (olga.pugacheva(a)omnia.fi)

Apurahan loppumaksatuksen edellytyksenä on tarvittavien raporttien ja kyselyiden palauttaminen asianmukaisesti täytettyinä ja allekirjoitettuina.