Uusia kesäkursseja tulossa

Kesä on tulossa! Nyt on aika ottaa uudet ideat ja tekniikat haltuun. Ohessa muutamia poimintoja kesäkursseistamme. Kaikki kurssimme ovat verkkokursseja ja voit osallistua niihin mistäpäin Suomea tahansa.

Tekstiilien kotivärjäys verkkokurssilla opit erilaisia tekstiilien värjäysmenetelmiä. Voit värjätä kotona marketeista ostettavilla väri- ja apuaineilla. Et tarvitse erikoisvälineitä tai -tiloja. Opettelemme esimerkiksi erilaisia kylmävärjäyksen menetelmiä, väriliukumien tekemistä sekä moniväriseksi värjäämistä.

 

Vanukirjontaa kurssilla opit erilaisia vanukirjonnan tapoja, kuten perinteinen vanukirjontaa, täytettyä vanukirjontaa ja trapuntotekniikka. Voit tehdä esimerkiksi pienen kassin, pussukan tai tyynynpäällisen.

 

PlushWork – hapsukirjonnalla saat tehtyä kolmiulotteisia kuvioita, kun kirjotut langat leikataan lopuksi hapsumaisiksi. Jännittävä tekniikka, joka on ollut kauan unohduksissa. Tähän kannattaa tutstua!

 

Hullaannu hapsuihin! Trikoohapsut sopivat monenlaisiin kesävaatteisiin kuten t-paidan tuunaamiseen ja hapsuilla voi piristää farkkutakin tai rennon paidan. Trikoopaidan hapsuja voi laittaa muihinkin kohtiin kuin selkään ja hapsuja voi myös letittää.

P.S. Vanhoja t-paitoja voi hyödyntää myös seinävaatteeksi tai koiran aktivointimatoksi. Trikoohapsujen mahdollisuudet ovat lähes rajattomat!

Tervetuloa mukaan kesäkursseillemme. Tutustu kesäkurssitarjontaamme.