Maistiaisia tulevan vuoden käsityökursseista

Haluatko rentoutua mukavassa seurassa, oppia uutta ja lisätä luovuuttasi? Käsityö tekee hyvää aivoille. Nyt on taas aika  ilmoittautua uusille kursseille. Ohessa on joitain poimintoja tammikuussa alkavista kursseistamme.

Islantilainen intarsia -torkkupeitto E190770 kurssilla opit neulomaan Islantilaisella intarsialla torkkupeiton ja Kirjoneulelapaskurssilla E190772 pääset harjoittelemaan neuletekniikoita ja tekemään  perinnetyyliset lapaset.

Oma kirja luovasti E190730 on  intensiivikurssi, jonka tavoitteena on antaa eväät kirjansidonnan harrastamiseen kotikonstein. Kurssin aikana valmistat yksinkertaisella länsimaisella kirjansidontatekniikalla kirjoja esim. päivä-, luonnos-, vieraskirjoiksi. Kirjan kannet voit päällystää kankaalla tai paperilla.

Printtejä kankaalle E190763 kurssilla opit tekemään valotetun kaavion ja yhdistelemään erilaisia kankaanpainannan tekniikoita. Voit painaa pieniä sisustustekstiilejä tai tehdä persoonallisia kankaita asusteiksi.

Ryijy ommellen tai kehyskudonnalla E190762 pääset tekemään ryijyn oman kodin sisustukseen tai vaikkapa lahjaksi. Tutustut ryijyn kehitykseen moderniksi tämän päivän taidetekstiiliksi. Kurssilla suunnitellaan oma ryijymalli, johon tehdään työpiirros ja valitaan langat. Ryijy toteutetaan ompelemalla pohjakankaalle.

Tässä vain muutama poiminta tarjonnastamme. Tutustu kevään kurssiuutuuksiimme

Tervetuloa kursseille!