Neljä kestävän kehityksen pop-up -ravintolaa palveli Espoossa toukokuun ravintolapäivänä

Healthy future -projektin viimeinen opintotapahtuma alkoi Espoossa erityisen aurinkoisessa säässä torstaina 17. toukokuuta. Itse opintotapahtuma oli viisipäiväinen. Tapahtuman aikana kuultiin Otto Palonevan villiruokaesitys sekä osallistuttiin Fazerin kulinaaritiimin jäsenen, Omnian entisen opiskelijan Antti Tynkkysen demonstraatioesitykseen kirjolohen käsittelystä.  Itse viikonlopun kruunauksena oli neljän Pop-up -ravintolan avaaminen kauppakeskus Entresseen.  Tämän tapahtuman sponsorina toimivat Jalotofu Oy sekä Satokausikalenteri. Kansainväliseen opintotapahtumaan osallistuivat Kroatian  Zadarista ammatillinen oppilaitos HTUŠ ja … Jatka artikkelin Neljä kestävän kehityksen pop-up -ravintolaa palveli Espoossa toukokuun ravintolapäivänä lukemista