Omnian Nenäpäivän myyjäisissä kävi kauppa

Omnian Nenäpäivän myyjäiset järjestettiin 2. marraskuuta Omnian Kirkkokadun toimipisteessä.

Myyjäisten tuotto oli 5326 euroa ja se lahjoitetaan lyhentämättömänä lasten parissa tehtävään kehitysyhteistyöhön.

Opiskelijoiden tekemät tuotteet ja palvelut tekivät myyjäisissä hyvin kauppansa. Kävijöitä kiinnostivat muun muassa Kokkikillan tekemät maistiaiset, joihin oli haettu inspiraatiota Italiasta. Monen mukaan tarttui maistiaispisteeltä Fridan torin lahjakortti.

Myyjäisvieraiden joukossa oli monia, joille tapahtuma on muodostunut perinteeksi. Tänä vuonna viidennen kerran järjestetty Nenäpäivän tapahtuma kiinnosti paikallisia varsin laajasti.

Espoolainen Marjatta Lahtinen ihasteli opiskelijoiden tekemiä puutöitä. Ostoskassissa oli leivonnaisia.

”Tämä on kolmas kerta, kun osallistumme Omnian Nenäpäivä-tapahtumaan. On mukavaa tulla katsomaan, mitä opiskelijat tekevät”, Marjatta Lahtinen tuumaili

Nenäpäivän myyjäisissä oli tarjolla monenlaisia opiskelijoiden tekemiä tuotteita ja palveluja. Muun muassa autopesuun ja pikamanikyyriin pääsi pikkurahalla.  Pop-up –kahvilassa tarjoiltiin suolaisia ja makeita herkkuja.

Myytävänä oli esimerkiksi viheralan artesaanien tekemiä syksyisiä kukkaistutuksia, koristeellisia lintupönttöjä sekä huonekaluja. Myös monet taotut esineet tekivät hyvin kauppansa. Lisäksi tapahtumassa oli mahdollisuus mittauttaa esimerkiksi verenpaine ja keuhkojen tilavuus.

Omnia kerää lahjoituksia Nenäpäivän hyväksi vielä 12.11. saakka. Keräyslippaita on Omnian eri toimipisteissä ja lahjoittaa voi myös verkossa.

Teksti: Milka Mantsinen

Kuva: Elias Rantanen

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *