Nuoret yrittäjät narikkapoikina Hakaniemessä

Liiketalouden opiskelijat Leppävaarasta ovat perustaneet syksyllä Consultec Ny:n, joka tuottaa erilaisia konsultointipalveluja yrityksille ja muille organisaatioille. 16.12.2016 Consultec Ny sai keikan Helsingin Hakaniemestä kun AMKE Ry tarvitsi apua aulapalveluihin sekä tarjoiluun tupaantuliaisiinsa. Leppävaarasta oli kaksi eri NY-yritystä hoitamassa näitä palveluja 70 henkilölle.

Poikien mielestä toimiminen narikkapoikina oli hauskaa ja uutta. Ainoa miinus jonka he keksivät oli se että kun kaikki vieraat olivat saapuneet aika kävi hiukan tylsäksi.

Kokemuksen puolesta narikkapoikina toimiminen oli kivaa ja uutta ja opimme paljon, koska olimme aktiivisesti mukana jo tilaisuuden suunnittelussa. Olisimme kiinnostuneita tekemään sen uudestaankin. Vaikutimme itse muun muassa siihen missä eteispalvelut tilaisuudessa toimivat.

Kuvassa: Hirsi Farah, Anton Qaraman, Iskander Dzadzamiya, Daniel Mattsson, Ensar Djulan
Kuvassa: Hirsi Farah, Anton Qaraman, Iskander Dzadzamiya, Daniel Mattsson, Ensar Djulan

Teksti: Daniel Mattsson

Kuva: Eija Tiihonen