Työssäoppimassa Omnian myyntipalveluissa – Niklaksen kokemus

Olen Niklas ja opiskelen merkonomiksi Omniassa. Suoritan työssäoppimisjaksoa Omnian myynti- ja kokouspalveluissa.

Ensimmäisenä työpäivänä minulle näytettiin kaikki talon tilat ja minulle kerrottiin InnoOmnian toiminnasta. Minut perehdytettiin talon tavoille ja minulle opetettiin mm. tilanvarauksien tekoa, kokoustilojen ylläpitoa ja asiakaspalvelun periaatteita. Perehdytys meni hyvin ja tapasin paljon talon henkilökuntaa.

Seuraavina viikkoina minua opetettiin tekemään isompia tilanvarauksia, tarjouksia asiakkaille ja mm. mapittamista. Opin työtehtävät nopeasti joten seuraavina viikkoina työtehtävät alkoivat sujua paljon nopeammin ja tehokkaammin.

Normaali työpäivänä aloitan päivän yleensä tietokoneen avaamalla ja katsomalla päivän tulevat tapahtumat. Sen jälkeen käyn kaikki kokoustilat läpi jotta ne ovat valmiita ja asiallisia kun asiakkaat saapuvat. Kokoustilojen kierroksen jälkeen käyn kookoskuppilan läpi ja katson tarvitseeko se täydennystä tai siistimistä. Sen jälkeen menen jeepille tarkistamaan sähköpostin ja palvelen asiakkaita.

Olen oppinut tämän työharjoittelujakson aikana paljon uusia asioita kuten tarjousten tekeminen asiakkaille, tilavarausten tekeminen sekä puhelimessa tehtävä asiakaspalvelu. On ollut mukavaa tehdä erilaisia työtehtäviä.

Niklas Koivu