Kokkimaajoukkueen kanssa illalliselle

Omnian tarjoilijaopiskelijat pääsevät osaksi ainutkertaista tapahtumaan, kun Suomen kokkimaajoukkueen harjoitusillallinen järjestetään Omnian Lakelankadun toimipisteessä pe 27.5.2016. Illallinen valmistaa kokkimaajoukkuetta lokakuussa Saksan Erfutissa käytäviin kokkien olympialaisiin.

Emilia Ehholm odottaa kokkimaajoukkeen kanssa työskentelyä.
Emilia Ehholm odottaa kokkimaajoukkeen kanssa työskentelyä.

Emilia Edholm on yksi Omnian tarjoilijaopiskelijoista, jotka osallistuvat harjoitusillallisten tarjoiluun. Emilia näkee harjoitusillallisen hienona mahdollisuutena oppia uutta erilaisten tapahtumien tarjoilusta. Hän on aikaisemmin osallistunut  luokkansa kanssa tarjoiluun mm. Urheilugaalassa ja Emma-gaalassa. “Tarjoilu isoissa tilaisuuksissa on todella erilaista, kuin pienessä ravintolassa. Tapahtumien tarjoilu on yleensä aikataulutettu ja koordinoitu niin hyvin, että tarjoilijan työ on helppoa”, kertoo Emilia.

Emilia on tehnyt jo kaksi työssäoppimisjaksoa. Ensimmäisen top-jaksonsa aikana hän työskenteli Omnian Ravintola Henricuksessa ja tällä hetkellä hän suorittaa työssäoppimisjaksoa Ravintola Kylässä. “Pienissä ravintoloissa kanssakäymistä asiakkaiden kanssa on enemmän ja yhteistyö keittiön kanssa on tärkeässä asemassa”, kertoo Emilia.

Emilia on valmistautunut tulevalle harjoitusillalliselle tutustumalla kokkimaajoukkueen toimintaa verkkosivujen kautta. “En tuntenut kokkimaajoukkuetoimintaa entuudestaan ja nyt pääsemmekin näkemään ammattilaisia työssään”, sanoo Emilia.  “Toki iso tapahtuma aina hieman jännittää, mutta eniten odotan hienoa kokemusta ja mahdollisuutta päästä näkemään kokkimaajoukkuetta työssään”, jatkaa Emilia.

Harjoitusillallisella on tarjolla kolmen ruokalajin menu, viinit sekä alkumalja hintaan 65 €/asiakas. Illallismenu pidetään salaisuutena, eikä sitä paljasteta etukäteen.

Kokkimaajoukkueen harjoitusillallinen Omniassa 27.5. Tilaisuuden aloitus järjestetään kahdessa ryhmässä. Ensimmäinen ryhmä aloittaa klo 17.30 ja toinen klo 18.15. Illallisaikaa on noin 3 tuntia. Erityisruokavalioita ei valitettavasti voida huomioida. Lisätietoja heikki.tuovinen@omnia.fi, puh. 040-1264897.
Media voi tiedustella paikkoja joukkueen tiedottajan kautta mariaana.nelimarkka@gmail.com.