Oppivat Kädet jalkautui Espoon seurakuntayhtymään

Oppivat Kädet PetraMartikainen_OonaSirviö_MindaTakanen

Oppivat Kädet Aurinkokiven työssäoppijat jalkautuivat Espoon seurakuntayhtymään tekemällä hyvää ja piristämällä työntekijöiden sekä asiakkaiden päivää. Seurakuntayhtymän aulaan pystytetyllä pisteellä tarjottiin ilmaista niska-hartia-, käsi- ja päähierontaa, jossa sai hetkeksi rauhoittua kesken työpäivän. Hieronnoissa oli jatkuva asiakasvirta ja jonoakin kerääntyi ajoittain – työssäoppijat kerkesivät palvella noin 40 asiakasta.

Oppivat Kädet 3_TuijaSuhonen

Kauneudenhoitoalan opiskelijat Minda, Oona, Petra, Tuija ja Elena kertoivat hieronnan lomassa Oppivat kädet Aurinkokivestä ja sen tarjoamista palveluista. Moni asiakas tiesi Omnian Lehtimäentien Hius- ja kauneuspalvelut, mutta Oppivien Käsien palvelut Aurinkokivessä olivat useammalle hieman tuntemattomampia. Ohjaaja Katja Härkänen kertoi työssäoppijoiden saaneen hyvää palautetta asiakkailta. Härkäsestä oli myös ilo nähdä opiskelijat elementissään aktiivisina ja iloisina asiakaspalvelijoina, nauttien työstään.

Oppivat Kädet 2_PetraMartikainen_OonaSirviö_MindaTakanen

Hius- ja kauneuskeskus Oppivat Kädet on parturi-kampaamo ja kauneushoitola, jossa opiskelijat harjoittelevat käytännön asiakastöitä. Hyvinvointipalveluissa suositaan mm. kotimaisia ja ekologisia tuotteita. Oppivilla käsillä on toimipisteet Omnian Kirkkokadulla Hyvinvointikeidas Aurinkokivessä sekä kauppakeskus Isossa Omenassa.

Lisätietoja https://www.omnia.fi/web/asiakastyot/hius-ja-kauneuspalvelut ja http://www.oppivatkadet.fi/

Kirjoittaja ja kuvaaja: Terhi Hakkarainen