Omnialaista osaamista Brysseliin

Omnian kokkiopiskelija Jouni Koskinen,23, ja Omniassa kaksoistutkinnon suorittanut Serena Somppi, 20, aloittivat tällä viikolla työt brysseliläisessä Atrio-ravintolassa.

Toista opiskeluvuottaan Omniassa suorittava Jouni Koskinen aloitti kuuden kuukauden mittaisen työssäoppimisjakson. Serena Sompin tehtäviin kuuluu asiakaskontaktien luominen ja ylläpitäminen.

Molemmat ovat uudesta työstä valtavan innoissaan

”Olen aina ollut kunnianhimoinen, ja kun tämä mahdollisuus tarjoutui, halusin ehdottomasti lähteä, myynti- ja markkinointivastaavana aloittava Serena Somppi sanoo.

Keravalainen Somppi on valmistunut Omniasta vastaanottovirkailijaksi vuonna 2016 ja suorittanut samalla ylioppilastutkinnon

”Omniasta vien mukanani varmasti ainakin laaja-alaisen osaamisen ja perusteellisuuden. Lisäksi työssäkin tarvittavat yleiset käytöstavat ovat vain vahvistuneet Omniassa opiskelun myötä. Olen aina halunnut asiakaspalvelutehtäviin, ja nyt pääsen vihdoinkin oikeasti näyttämään osaamistani”, Somppi sanoo.

Serena Somppi muutti Belgiaan viime viikonvaihteessa. Maanantaina alkoi varsinainen työ

”Olen iloinen, että pääsen kehittämään ja kehittymään työssä ja odotan pääseväni tekemään hienoja juttuja”, hän sanoo.

Helsinkiläinen Jouni Koskinen, 23, tähtää myös pitkälle.

”Aiempien opintojeni aikana tajusin, että haluan tehdä ruokaa työkseni. Olen ollut siitä kiinnostunut jo pitkään ja se on minulle intohimo.

Omnialaisuuteen kuuluu Koskisen mielestä rohkeus ja pokka, uskallus näyttää osaamisensa, harjoitella ja erikoistua

”Minulla on paljon odotuksia. Haluan oppia ranskan kielen ja odotan myös uudenlaisessa työyhteisössä toimista innolla. Haluan osaltani tehdä suomalaista ruokakulttuuria tutuksi. Siihen kuuluvat puhtaat maut ja raaka-aineiden selkeys sekä esimerkiksi perinneruoat.”, hän toteaa.

Koskinen aikoo blogata harjoittelujaksonsa aikana, ja hänen kuulumisiaan voi lukea osoitteessa jounikoskinen.blogspot.com. Häntä voi seurata myös instagramissa.

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *